نظرات نویسنده کاملاً متعلق به خودش است (به استثنای رویداد غیرمحتمل هیپنوتیزم) و ممکن است همیشه منعکس کننده نظرات Moz نباشد.
در طول مدتی که در جستجو هستم، فاکتورهای رتبه بندی خاصی وجود دارد که دیدگاهم را در مورد آنها تغییر داده ام. به عنوان مثال، پس از آمدن به برو فیش دیجیتال و با کار بر روی ابتکارات پیوند داخلی، به قدرت پیوندهای داخلی در طول زمان پی بردم. با پیاده سازی پیوندهای داخلی در مقیاس، ما توانستیم شاهد موفقیت مداوم باشیم.
تازگی یکی دیگر از این عوامل است. پس از کار با یک سازمان خبری و آزمایش آموختههای بهدستآمده از آن کار در سایتهای دیگر، شروع به دیدن قدرت عظیمی کردم که بهروزرسانی محتوا میتواند ایجاد کند. در نتیجه، فکر میکنم کل جامعه سئو مدتی است که این مفهوم را دست کم گرفتهاند. بیایید بررسی کنیم که چرا.
بررسی سایت های خبری
همه اینها از زمانی شروع شد که ما شروع به کار با یک ناشر خبری بزرگ کردیم که برای ورود به داستان های برتر گوگل برای کلمات کلیدی بسیار رقابتی مشکل داشت. آنها به طور مداوم متوجه می شدند که محتوای آنها نمی تواند در این ویژگی گنجانده شود و می خواستند دلیل آن را بدانند.
گنجاندن در «داستانهای برتر»
ما شروع به انجام تحقیقات زیادی در مورد خبرگزاری هایی کردیم که به نظر می رسید در قرار گرفتن در داستان های برتر کاملاً ماهر بودند. این بلافاصله توجه ما را به CNN معطوف کرد، سایتی که تا حد زیادی ماهرترین سایت در به دست آوردن موقعیت های جذاب داستان های برتر است.
با بررسی استراتژی های آنها، یک روند ثابت که ما متوجه شدیم این بود که آنها همیشه یک URL کاملاً جدید را در روزی که می خواستند در چرخ فلک داستان های برتر قرار بگیرند ایجاد می کردند:

به عنوان مثال، در اینجا می توانید ببینید که آنها یک URL منحصر به فرد برای پوشش خبری خود از جنگ روسیه و اوکراین ایجاد می کنند. از آنجایی که آنها میدانند که Google نتایج داستانهای برتر را هر روز برای پرس و جوهایی در این زمینه نشان میدهد، هر روز URLهای کاملاً جدیدی ایجاد میکنند:
-
cnn.com/europe/live-news/russia-ukraine-war-news-05-16-22/index.html
-
cnn.com/europe/live-news/russia-ukraine-war-news-05-21-22/index.html
-
cnn.com/europe/live-news/russia-ukraine-war-news-05-23-22/index.html

این در مواجهه با توصیههای سنتی سئو است که نشان میدهد صاحبان وب باید URLهای ثابتی را حفظ کنند تا اطمینان حاصل شود که ارزش سهام کاهش نمییابد و کلمات کلیدی آدمخواری نمیشوند. اما برای واجد شرایط بودن برای داستانهای برتر، گوگل به یک نشانی اینترنتی «تازه» برای ایندکس شدن نیاز دارد تا محتوا واجد شرایط باشد..
پس از شروع اجرای استراتژی ایجاد URL های منحصر به فرد هر روز، شاهد گنجاندن بسیار منسجم تری برای این رسانه خبری در Top Stories برای کلمات کلیدی اصلی آن ها بودیم.
با این حال، سوال بعدی که میخواستیم به آن بپردازیم این نبود که چگونه در این ویژگی قرار بگیریم، بلکه چگونه میتوان رتبههای قوی را در آنجا حفظ کرد.
رتبه بندی در «داستان های برتر»
عنصر بعدی که ما به آن نگاه کردیم این بود که چگونه رقبا بهطور مکرر استوریهای خود را یک بار در چرخ فلک داستانهای برتر بهروزرسانی میکردند و از اینکه رسانههای خبری بهطور مکرر محتوای خود را بهروزرسانی میکنند شگفتزده شدند.
ما متوجه شدیم که رقبا به شدت در حال بهروزرسانی مهرهای زمانی خود هستند. برای یک جستار، هنگام بررسی سه مقاله در یک دوره چهار ساعته، میانگین زمان بین بهروزرسانیها را برای رسانههای اصلی پیدا کردیم:
-
USA Today: هر 8 دقیقه
-
نیویورک تایمز: هر 27 دقیقه
-
CNN: هر 28 دقیقه
برای این درخواست خاص، USA Today به معنای واقعی کلمه هر 8 دقیقه صفحه خود را به روز می کرد و رتبه شماره 1 را برای داستان های برتر حفظ می کرد. واضح است که آنها تلاش زیادی برای تازگی مطالب خود می کردند.
اما درباره بقیه ما چی؟
البته واضح است که این موضوع چگونه در مورد سایت های خبری صدق می کند. مطمئناً هیچ عمودی دیگری وجود ندارد که مفهوم «طراوت» وزن بیشتری برای الگوریتم داشته باشد. با این حال، این باعث شد به این فکر کنیم که این مفهوم چقدر برای وب گسترده تر ارزشمند خواهد بود. آیا سایت های دیگر این کار را انجام می دهند و آیا می توان با به روز رسانی بیشتر محتوا، موفقیت در سئو را مشاهده کرد؟
محتوای همیشه سبز
خوشبختانه ما توانستیم تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام دهیم. مشتری خبری ما نیز بخش های غیرخبری زیادی از سایت خود داشت. این بخش ها حاوی مقالات “همیشه سبز” بیشتری هستند که در آن هنجارها و قوانین سنتی سئو باید اعمال شوند. یک بخش از سایت آنها حاوی نوع محتوای «نظرات» بیشتری است، جایی که آنها بهترین محصولات را برای یک دسته خاص پیدا میکنند.
هنگام بررسی مقالات برای این موضوعات، ما همچنین متوجه الگوهایی در اطراف تازگی شدیم. به طور کلی، مقالات با رتبه بالا در زمینه های محصول رقابتی (الکترونیک، ملافه، لوازم خانگی) به طور جدی مهر زمانی خود را در یک آهنگ ماهانه (گاهی هفتگی) به روز می کنند.
به عنوان مثال، از تاریخ نگارش این مقاله (25 مه 2022)، می توانم ببینم که تمام سه مقاله برتر برای “بهترین تشک” در 7 روز گذشته به روز شده اند.

با نگاهی به عبارت “بهترین جاروبرقی ربات”، به نظر می رسد که همه مقالات در ماه گذشته (از ماه می 2022) به روز شده اند:

اگرچه این مقالات بیشتر “همیشه سبز” هستند و به چرخه اخبار مرتبط نیستند، بدیهی است که این سایت ها با به روز رسانی مکرر مقاله تاکید زیادی بر تازگی دارند. این به ما نشان داد که ممکن است تازه بودن فواید بیشتری نسبت به نتایج اخبار داشته باشد.
انجام تست
ما تصمیم گرفتیم که آزمایش مفهوم تازگی را در وبلاگ خودمان شروع کنیم تا ببینیم تأثیر این به روز رسانی ها چه می تواند باشد. ما مقاله ای داشتیم در مورد سئوی خودرو که قبلا برای پرس و جوهای “سئوی خودرو” عملکرد بسیار خوبی داشت. با این حال، در سال های اخیر، این صفحه ترافیک ارگانیک زیادی را از دست داده است:

مقاله همچنان حاوی اطلاعات همیشه سبز بود، اما از سال 2016 به روز نشده بود:

این کاندیدای عالی برای آزمون ما بود. برای انجام این تست، فقط سه تغییر در مقاله ایجاد کردیم:
-
محتوا را بهروزرسانی کرد تا مطمئن شود همه آنها جاری است. این کمتر از 5 درصد متن را تغییر داد.
-
“2022” به برچسب عنوان اضافه شد.
-
مهر زمانی را به روز کرد.
بلافاصله، ما شاهد بهبود رتبه بندی برای کلمه کلیدی “سئوی خودرو” بودیم. یک روز پس از به روز رسانی محتوا، از رتبه بندی در صفحه سوم به صفحه اول منتقل شدیم:

برای تأیید این نتایج، این مفهوم را در صفحه دیگری آزمایش کردیم. برای این مقاله بعدی، ما فقط برچسب زمانی و برچسب عنوان را بدون تغییر در محتوای صفحه به روز کردیم. در حالی که ما معمولاً انجام این کار را توصیه نمیکنیم، این تنها راهی بود که میتوانستیم تشخیص دهیم که «تازه بودن» تغییر محرک است یا نه تنظیمات محتوا.
با این حال، پس از انجام این دو بهروزرسانی، به وضوح شاهد بهبود فوری ترافیک صفحه دوم هستیم:

این دو آزمایش همراه با آزمایشهای دیگری که انجام دادهایم به ما نشان میدهند که Google به تازگی محتوا اهمیت میدهد. این مقدار فراتر از مقالات مرتبط با چرخه اخبار است.
چرا گوگل اهمیت می دهد؟
ملاحظات خوردن
با اندیشیدن به این موضوع به صورت کلی تر، استفاده گوگل از مفهوم تازگی از ابتکارات EAT آنها منطقی است. کل مفهوم EAT این است که گوگل می خواهد محتوایی را که می تواند به آن اعتماد کند (نوشته شده توسط متخصصان، با ذکر حقایق) بالاتر از سایر نتایج جستجو رتبه بندی کند. Google یک مسئولیت عمومی مرزی برای اطمینان از صحت محتوایی دارد که ارائه میکند، بنابراین به نفع غول جستجو است که محتوایی را که فکر میکند میتواند به آن اعتماد کند، نشان دهد.
پس طراوت چگونه در این امر نقش دارد؟ خوب، اگر گوگل فکر می کند که محتوا قدیمی است، چگونه باید به درستی اطلاعات اعتماد کرد؟ اگر موتور جستجو ببیند که مقاله شما به مدت پنج سال به روز نشده است در حالی که رقبا محتوای جدیدتری دارند، ممکن است نشانه ای باشد که محتوای آنها از محتوای شما قابل اعتمادتر است.
به عنوان مثال، برای عبارت “بهترین گوشی های دوربین دار”، آیا می خواهید مقاله ای را بخوانید که آخرین بار دو سال پیش به روز شده است؟ برای این موضوع، آیا حتی می خواهید مقاله ای آخرین بار شش ماه پیش به روز شود؟

همانطور که می بینیم، گوگل فقط صفحاتی را رتبه بندی می کند که در یک یا دو ماه گذشته به روز شده اند. دلیلش این است که فناوری در این فضا به سرعت تغییر می کند که، مگر اینکه مقالات خود را هر چند ماه یکبار یا بیشتر به روز کنید، به طور چشمگیری از منحنی عقب مانده اید.
تهدیدات بازار
مفهوم تازگی از منظر رقابتی نیز معنا پیدا می کند. یکی از بزرگترین نقاط ضعف موتور نمایه سازی این است که ارائه نتایج بلادرنگ ذاتاً سخت است. برای اینکه بفهمد محتوا چه زمانی تغییر می کند، یک موتور جستجو به زمان نیاز دارد تا محتوا را دوباره بخزد و دوباره فهرست کند. هنگامی که با نیازهای خزیدن وب در مقیاس ترکیب شود، این امر بسیار دشوار می شود.
از سوی دیگر، سایت های رسانه های اجتماعی مانند توییتر این مشکل را ندارند و برای ارائه محتوای بلادرنگ ساخته شده اند. این پلتفرم وظیفه ایندکس کردن نتایج را ندارد و معیارهای تعامل می توانند به آشکارسازی سریع محتوایی که در حال جلب توجه هستند کمک کند. در نتیجه، توییتر کار بسیار بهتری را برای نمایش محتوای پرطرفدار انجام می دهد.
با اندیشیدن به وب از منظر مبتنی بر پلتفرم، منطقی است که اکثر کاربران هنگام جستجوی اطلاعات بلادرنگ، توییتر را به جای گوگل انتخاب کنند. این یک تهدید بزرگ برای Google است، زیرا دلیلی برای مهاجرت کاربران به خارج از اکوسیستم است، بنابراین فرصت های کمتری برای ارائه تبلیغات ارائه می شود.
اخیراً در داستان های برتر، اکنون تعداد بیشتری «پست های وبلاگ زنده» را مشاهده می کنید. این مقالات از دادههای ساختار یافته LiveBlogPosting استفاده میکنند که به Google نشان میدهد که محتوا در زمان واقعی بهروزرسانی میشود. در حالی که جستجوی URLهای بلادرنگ در کل وب بسیار دلهره آور است، استفاده از این نوع داده ساختاریافته می تواند به آنها کمک کند تا محتوای مورد نیاز خود را برای خزیدن و نمایه سازی بیشتر محدودتر کنند.
به نظر میرسد گوگل به شدت این وبلاگهای زنده را در داستانهای برتر تحت فشار قرار میدهد، زیرا آنها اغلب در نتایج داستانهای برتر دیده میشوند:

این ممکن است یک حرکت استراتژیک برای تشویق ناشران به ایجاد محتوای بلادرنگ باشد. هدف در اینجا میتواند افزایش پذیرش محتوایی باشد که در زمان واقعی بهروزرسانی میشود و نتیجه نهایی نشان دادن این موضوع به کاربران است که میتوانند این نوع محتوا را در Google، نه فقط توییتر، دریافت کنند.
با استفاده از این مفاهیم در حال حرکت رو به جلو
من فکر می کنم به عنوان یک صنعت، گاهی اوقات جایی برای ما وجود دارد که هنگام فکر کردن به بهینه سازی های درون صفحه، خلاق تر باشیم. هنگام بررسی نحوه بهبود صفحاتی که در طول زمان ترافیک و موقعیت خود را از دست داده اند، می توانیم تازگی را در نظر بگیریم. هنگامی که به صفحاتی نگاه می کنیم که در طول زمان اهمیت خود را از دست داده اند، ممکن است بخواهیم بررسی کنیم که آیا آن محتوا نیز قدیمی است یا خیر. از طریق آزمایش و آزمایش، می توانید ببینید که آیا به روز رسانی تازگی محتوای شما تأثیرات مثبت قابل توجهی بر بهبود رتبه بندی دارد یا خیر.